Добредојдовте на интернет страната на Прв Скопски Извиднички Одред. Ова е вистинското место да се информирате кои сме, што работиме, да се запознаете со нашите пријатели и поддржувачи, тековни активности, проекти и се што Ве интересира за извидништвото.