Помогнете ни да го одржиме сонот на илјадници деца и млади, извидници од земјата, љубители на природата во желбата за квалитетен и креативен престој на планина

ДОНИРАЈТЕ

Како непрофитна организација, ние се потпираме на општествената одговорснот, љубезноста и дарежливоста на нашиот донатор. Вашата поддршка значи многу за нас и ние сме благодарни за сите досегашни и идни примени донации.

Можете да донирате преку:

1.Нашата банкарска жиро сметка 300000000476112; депонент Комерцијална банка АД Скопје

2. За донации од странство: SWIFT Code: KOBSMK2X, IBAN: MK07300701003237633

Со секоја донација Вие директно станувате дел од програмата „Пријатели на извидниците“ и добивате директни соработници во борбата за чиста и здрава животна средина и подигнување на квалитетот на живот кај децата и младите.

Ви благодараме!