Го објавивме нашиот годишен извештај за 2020 година🌿.

И покрај големите предизвици кои настанаа заради новиот корона вирус Ковид 19, може да бидеме горди на нас и сепак заклучиме дека сме имале година навистина полна со активности, иако далеку помалку од минатите.

ПСИО 💙❤️ во организација и/или преку директно учество посетил 21 активноста ⚜️. Голема радост ни претставува што годинава повторно е зголемен бројот на нашите волонтери кои се секогаш спремни за нови авантури 🏕 и предизвици. Тие во 2020г. имаат организирано над 300 состаноци, 1 одредски камп, 2 интернационални онлан настани и креирано нови вештарства 🤩😎…

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ👇👇

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ НА ПРВ СКОПСКИ ИЗВИДНИЧКИ ОДРЕД ЗА 2020г.

Годишен извештај за 2020 година

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *