Годишен извештај за 2019 година

Годишен извештај за 2019 година

Го објавивме нашиот годишен извештај 2019🌿. Може да заклучиме дека сме имале година навистина преполна со активности. ПСИО 💙❤️ во организација и/или преку директно учество посетил 34 активности ⚜️. Годинава е зголемен и бројот на нашите волонтери кои се секогаш спремни за нови

Извидниците од Европа за родова еднаквост!

Извидниците од Европа за родова еднаквост!

Во тек е настанот кој има за цел да ги вмрежи извидниците од Европски регион кои доаѓаат со различни гледишта и богати искуства, сите со една заедничка цел, за подобрување на родовата еднаквост. Гостин – говорник се придружи Pierrette Pape