Летен извиднички камп 2020 Извиднички Центар Охрид

Летен извиднички камп 2020 Извиднички Центар Охрид

Започна фазата за олеснување на мерките креирани за време на пандемијата предизвикана од корона вирусот (Covid-19) и сите се радуваме за тоа. Се надеваме дека епидемиолошката состојба ќе ни овозможи да се видиме во текот на летото, во јули, во