На 06.09.2018 год на утринската програма на тв Сител, гостин беше Снежана Јанковиќ - началник на Прв Скопски Извиднички Одред која говореше инклузивноста на извидниците, за активностите на одредот за лето 2018, тековните и оние кои ни следат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *