Драги наши креативни извидници,

Прв Скопски Извиднички Одред објавува КОНКУРС за изработка на лого/дизајн за амблем кој ќе се употреби за престојниот пролетен бивак. Се што треба да направите вие да го смислите и поседувате векторски – а нам да ни го испратите во jpg формат на prvskopski@yahoo.com

Логото мора да биде со што помалку детали (бидејќи ќе се везе) и да биде со димензии 3,5см x 4см.

Победникот на конкурсот ќе биде симболично награден за своето време и труд.

Рок за испраќање на лого е 5 април 2019г.

Прв Скопски Извиднички Одред

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *