Полека и успешно, ја завршуваме и извидничката 2019 година.

За сите вас извидници, волонтери, родители, поддржувачи на извидници, нашите извидници и оваа година го креираа единствениот долгоочекуван календар со извиднички мотиви, каде се претставени наши активности и извидници.

Календарот ќе биде достапен за сите извидници и ќе може да си го земете од Домче, а за сите останати е слободен да си го испечатите.

Ви посакуваме среќни празници и уште поуспешна 2019 извидничка година.

Биди подготвен!

[rd_images_carousel images=”1383,1384,1385,1386,1387,1388,1389,1390,1391,1392,1393,1394″]