Почитувани наши членови,

Во прилог може да ги погледнете и да ги резервирате следните датуми за извиднички авантури.

Право на учество имаат сите членови на ПСИО со подмирена чланарина за тековна 2017-2018 година.

Пријавување кај своите водачи!

Биди подготвен.